MODUL B2B

Istražite funkcionalnosti inovativnog B2B modula QR prodajnog asistenta aplikacije koji će poslovne procese učiniti jednostavnijim i učinkovitijim i pomoći u izgradnji uspješnih poslovnih odnosa.

Image link

Kako bi se pojednostavnila i uspostavila što uspješnija suradnja između B2B partnera, osmišljen je B2B modul QR poslovnog asistenta aplikacije.

Modul 'B2B' QR prodajni asistent web aplikacije omogućava partnerima direktnu narudžbu željenih proizvoda putem aplikacije. Na taj način se pruža mogućnost narudžbe bilo kada i i bilo gdje. Što osigurava obradu narudžbi i dostavu u najbržem mogućem roku.

Glavne karakteristike modula:

Optimiziranje B2B suradnje
Postavljen je čvrst temelj za pojednostavljenje i poboljšanje suradnje između partnera. Ovaj modul služi kao most koji olakšava interakciju između tvrtki.
Brza obrada narudžbi
Korištenjem ovog modula, tvrtke osiguravaju brzu i učinkovitu obradu narudžbi, što rezultira još bržom dostavom proizvoda njihovim partnerima.
Automatsko preuzimanje informacija
Modul prepoznaje partnera i preuzima sve relevantne informacije iz ERP sustava. To eliminira ručni unos podataka i smanjuje mogućnost grešaka.
Cijene i rabatne politike
Korisnicima je zajamčena narudžba po ugovorenim veleprodajnim cijenama i uz primjenu svih prethodno dogovorenih rabatnih politika. Ovo stvara transparentnost i povjerenje u poslovnom odnosu.
Direktna narudžba putem aplikacije
Partnerima se pruža mogućnost direktne narudžbe željenih proizvoda putem aplikacije. Ovo omogućava fleksibilnost, narudžbe se mogu kreirati bilo kada i bilo gdje, bez potrebe za složenim i vremenski zahtjevnim postupcima.
Fleksibilnost u izboru proizvoda
Partnerima se može dati mogućnost odabra svih proizvode iz ponude ili ponudu ograničiti na određene proizvode koji se definiraju putem ERP sustava što omogućava prilagodbu narudžbe njihovim specifičnim potrebama.
Pregled povijesti narudžbi
S mogućnošću pregleda povijesti narudžbi, partnerima se olakšava ponovna narudžba istih proizvoda. Ovo je izuzetno korisno za uštedu vremena i resursa.

Ovaj B2B modul QR poslovnog asistenta aplikacije transformira način na koji tvrtke surađuju sa svojim partnerima. Omogućava im efikasnost i prilagodbu te olakšava stvaranje i obradu narudžbi. Osim toga, osigurava da se svi poslovni uvjeti i cijene strogo poštuju, čime se održava dugoročna i uspješna suradnja između partnera.

logo

Kontakt podaci

Almeria Centar, Vukovarska 284/D, Zagreb

Image link