OPG MODUL

Istražite mogućnosti OPG modula QR prodajnog asistenta aplikacije koji će omogućiti kupcima brz pristup detaljnim informacijama o proizvodima.

Image link

Dodatni modul QR prodajnog asistenta aplikacije namijenjen je korištenju od strane OPG-ova i svih tvrtki čija je primarna djelatnost uzgoj, prerada te prodaja svojih proizvoda. Glavni cilj ovog dodatnog modula je pružanje dodatnih informacija proizvođača o svojim proizvodima kupcima.

Glavne karakteristike modula:

Generiranje QR kodova za proizvode
Generiranje jedinstvenih QR kodova za svaki proizvod.
Lokacijski podaci
Na stranici proizvoda za svaki pojedini proizvod prikazuju se geolokacijski podaci koji bi kupcu omogućili da vidi gdje se nalazi polje ili područje na kojem je uzgojen određeni proizvod.
Informacije o proizvodu
Prilikom skeniranja QR koda proizvoda, unutar aplikacije na stranici proizvoda prikazuju se detaljne informacije o proizvodu, informacije o sorti, načinu uzgoja, datumu berbe ili proizvodnje, podrijetlo, tehnike uzgoja koje su se primjenjivale, informacije o kvaliteti i sigurnosti proizvoda.
Recepti i savjeti za upotrebu
Unutar stranice proizvoda, kao dodatne mogućnosti ispod opisa proizvoda, mogli bi se nalaziti recepti ili savjeti o tome kako se koristi ili priprema proizvod koji je kupac odlučio kupiti. Tako bi se kupci poticali na dodatnu kupovinu proizvoda.
Povezanost s društvenim mrežama
Cijela aplikacija imala bi mogućnost integracije s društvenim mrežama kako bi OPG mogao dijeliti informacije o proizvodima i komunicirati s potencijalnim kupcima preko društvenih mreža.
Recenzije proizvoda
Svaki proizvod bi imao mogućnost ostavljanja recenzija kojim bi OPG upravljao putem ADMIN sučelja.
Interaktivna priča
Pomoću priča ili fotografija koje prikazuju proces uzgoja ili proizvodnje proizvoda, OPG-ovi mogu predstaviti cijelu priču potencijalnom kupcu. Informacije koje bi se mogle prikazivati uključivale bi fotografije polja, proces berbe ili uzgoja, kao i opise o tradiciji, obiteljskoj povijesti ili vrijednostima samog OPG-a.

Aplikacija je potpuno prilagodljiva vašem brendu, omogućujući vam kontrolu nad izgledom aplikacije i informacijama koje želite da budu dostupne kupcima.

QR Prodajni Asistent olakšava komunikaciju s kupcima i omogućuje vam da svojim proizvodima dodate dodatnu vrijednost te se istaknete na tržištu.

 

logo

Kontakt podaci

Almeria Centar, Vukovarska 284/D, Zagreb

Image link