MODUL PREHRAMBENI PROIZVODI

Istražite funkcionalnosti modula prehrambeni proizvodi QR prodajnog asistenta aplikacije koji će potrošačima na transparentan način omogućiti brz i jednostavan pristup informacijama o proizvodima.

Image link

Modul Prehrambeni proizvodi QR prodajnog asistenta aplikacije osmišljen je kako bi se sve informacije koje zakonska regulativa zahtjeva da su dostupne potrošačima, bile brzo i lako dostupne, a da proizvođači ne moraju mijenjati ambalažu s dodatnim deklaracijama.

Glavne karakteristike modula:

Generiranje jedinstvenog QR koda
Modul omogućava generiranje jedinstvenog QR koda za svaki proizvod. Ovaj QR kod sadrži ključne informacije o proizvodu i omogućava brz pristup tim informacijama.
Vizualna dosljednost proizvoda
Modul osigurava vizualnu dosljednost proizvoda svakog proizvođača, bez obzira na veličinu i dizajn ambalaže. To znači da se ambalaža može očuvati u svom izvornom dizajnu, a da se istodobno pridržava svih zakonskih zahtjeva.
e-Etiketa za potpune informacije
Pomoću e-Etikete, potrošači mogu pristupiti svim relevantnim informacijama o proizvodu, uključujući sastav, alergene i nutritivnu vrijednost. Sve informacije dostupne su putem skeniranja jedinstvenog QR koda na proizvodu.
Prilagodljiv izgled modula
Izgled modula može se prilagoditi kako bi odražavao brend koji predstavlja što omogućava kupcima da prepoznaju brend i stvara dosljednost u marketinškim naporima.
Dodavanje zanimljivih informacija
Potrošačima može dati ideje u kojim jelima iskoristiti proizvod. Postavljanje video materijala s receptima. Moguće dodati kartu s označenim lokacijama gdje su namirnice uzgojene i koji ih je zaposlenik zapakirao.

Ovim modulom se ne olakšava samo proizvođačima pridržavanje zakonskih regulativa, već se također stvara bolje iskustvo za potrošače. Potrošači mogu brzo pristupiti svim informacijama koje ih zanimaju, a istovremeno se zadržava estetski aspekt ambalaže proizvoda. Ovaj inovativni pristup pomaže tvrtkama da ostanu konkurentne na tržištu prehrambenih proizvoda, jer osigurava usklađenost sa zakonima i potiče prepoznatljivost brenda.

logo

Kontakt podaci

Almeria Centar, Vukovarska 284/D, Zagreb

Image link