MODUL TERENSKI KOMERCIJALISTI

Istražite mogućnosti modula terenski komercijalisti QR prodajnog asistenta aplikacije koji će pojednostavniti proces terenske prodaje i olakšati izradu narudžbi.

Image link

Kako bi se ubrzao i olakšao proces izrade narudžbi prilikom terenskog obilaska kupaca, osmišljen je novi modul, QR prodajni asistent aplikacije, modul terenski komercijalist. Modul terenski komercijalist unutar QR prodajnog asistnta namjenjen je unaprijeđenju poslovnih procesa tvrtke za rad terenskih komercijalista.

Modul je prilagođen za svakodnevni rad terenskih komercijalista koji ga koriste za unos dokumenata prodaje i kreiranje naloga prodaje unutar ERP sustava.

Glavne karakteristike modula:

Jednostavna narudžba za veleprodajne kupce
Modul pruža brz i jednostavan način za izradu narudžbi, posebno za veleprodajne kupce koji se redovito obilaze. Što je ključno za održavanje zadovoljstva kupaca.
Prilagođeno sučelje za mobilne uređaje
Modul je u potpunosti prilagođen za rad na mobilnim uređajima, što omogućava terenskim komercijalistima jednostavan pristup informacijama i olakšava unos narudžbi, bez obzira gdje se nalaze.
Automatsko preuzimanje informacija
Modul prepoznaje odabranog veleprodajnog kupca i preuzima sve relevantne informacije iz ERP sustava. To eliminira ručni unos podataka i smanjuje mogućnost grešaka.
Brza i precizna pretraga proizvoda
Terenski komercijalisti mogu brzo pronaći proizvode putem naziva ili SKU broja, što ubrzava proces odabira proizvoda za narudžbu.
Centralizirane informacije o proizvodima
Terenski komercijalisti imaju pristup svim potrebnim informacijama o proizvodima, uključujući cijene i dostupne količine. To znači da su bolje informirani i mogu pružiti bolju uslugu kupcima.
Primjena rabatnih politika
Sve rabatne politike koje su prethodno ugovorene s veleprodajnim kupcima automatski se primjenjuju na cijene. To osigurava da su narudžbe precizno obračunate.
Kreiranje naloga prodaje
Nakon unosa svih željenih proizvoda terenski komercijalist kreira nalog prodaje te se narudžba spušta u ERP sustav na daljnju obradu.

Navedene karakteristike zajedno čine ovaj modul nezamjenjivim alatom za terenske komercijaliste i prodajne savjetnike. Poboljšava njihovu produktivnost, smanjuje mogućnost grešaka i pridonosi ukupnom zadovoljstvu kupaca. Ovaj inovativni pristup modernizaciji terenske prodaje olakšava upravljanje narudžbama i osigurava konkurentske prednosti tvrtke na tržištu.

logo

Kontakt podaci

Almeria Centar, Vukovarska 284/D, Zagreb

Image link